terima kasih :)

asalammualaikum

heyy readers kalau tak nak bace tekan button home je senang kan . hihi. ok . ini kali terakhir isyah update blog sebab esok isyah tak dapat unlne and tak dapat nak update blog lagi sebab kakak isyah da nak balik U. nak tunggu isyah ade laptop entah bila lahh.haishh. isyah pun tak tahu nak update ape . hmm u? i tahu u tengah bace update blog isyah yang ni . isyah ade cakap kat u yang kali terakhir kita buat webcame hari sabtu ni kan . tapiii ...... bukan sabtu ni' esokk i kene pergi terengganu and kuantan sebab nak hantar kakak i . i nak sangat buat webcame dengan u kali terakhir munkin lepas ni kita tak dapat jumpe and munkin lepas ni kita tak kan menghubungi antare satu same lain and munkin jugak u akan lupe kan i kan itu tak mustahil tapi i tak pernah sesekali lupe kan u . lepas ni mesty u da ade GF kan . bagus lah i happy auw tengok u happy .hihi. lepas nie u tak payah lah bace blog isyah lagi sebab munkin blog ny tak ade faedahnye u bace and tak bermakne bagi u kan . i fahamm sangat . hari ni BOLA malaysia lawan indon . i bagi kat im u yang i nak buat webcame dengan u and u kate jum lah, i excited gila nak tengok muke u i tunggu depan laptop ni tunggu u unlne SKYPE tapii ...... tak muncul-2 pun u 'i tak makan pun tengah hari tadi ''i ingat lepas kita buat webcame i nak makan tapi u tak muncul pun and i terus tak ade mood nak makan . i nak im u i takut u marah mane lah tahu i ni je yg syookk sendiri nak SKYPE dengan u tapi u bukan nak sangat kan .hihi. its oky u. i mesej u jugak kat im i ade tanye kan kat u .....

isyah : tengah tengok bola ke?? *takuttakreply
dia : half time lah

hmm . owh isyah terus tak reply . hmm takpe lah kalau dia tak nak buat . .isyah tak nak pakse-2 dia and isyah tak suke pakse-2 kalau orang tu tak nak .isyah tahu u da muak kan .its ok isyah tak marah pun.hihi.hmm, first tyme i buat webcme dengan u HAPPY gilee weyhh'i tengok muke u asyikk senyum. sebab senyum itu sedekah kan. heee . tapii disebalik senyuman isyah tu ade makne nye . alaaaa u tak payah tahu lah.heee . tapi i betul-2 HAPPY webcame dengan u munkin senyuman itu kali terakhir u tengok and munkin senyum u kali terakhir isyah tengok kan . hmm , ehh u pesanan i buat u kali ni u dengar lah lagu kat blog isyah ni and paham kan oky .hihi .
btw ok lah byee ini update blog saya yang terakhir untuk awak ........



p/s untuk awak : take care and maaf kan isyah kalau ayat isyah ni terbuat u sakit hati , kalau ade mase u mesej lah isyah kalau tak reply maksudnye isyah da tukar numbor lah t ok .bye :)

-terima kasih kerana membca-