terima kasih :)

.............

asalammualaikum
heyhey . isyah takadamood lah !! kenape ? hmm ,enta isyah pun tak tahu .
ok hari ni isyah skype sorang-2 huuuuhh bosann . its oky sekejap je lah buat skype ni and nak sekodeng-2 ny . nanty 18 hari bulan isyah tak bukak SKYPE ,tak onlne FB and tak update BLOG. kenape ? sebab kakak isyah da nak ambik laptop ni dia nak balik U dia. haishhh . ngeee rindu lah nanty kat BLOG sape nak jage blog ny ? brr~ ehh tak ape kuwt . sebab kalau dia tengok muke isyah ni banyak kali MUAK kuwt'hehe.kalau ONLNE FB pun semua orang sombong'' tapi kat BLOG ni tak ade pape terjadi .hehe.sebab BLOG ni korang bace jew cerita berita isyah kan . haa tak ade sape nak marah ' ok tinggal isyah sorang-2 . never mind ' hehe . tak penting pun bagi korang kan . okk lah da malam nie bye and bye .heee

-terima kasih kerana membaca-