terima kasih :)

excidenttt !

asalammualaikum , hey readers . hari ni isyah tak sihat sangatt .
sebab malam tady isyah excident dengan family . grr~ tu lah manusia da bersalah melari kan diri . habis kemek kereta kakak isyah tyme tu isyah baru balik baru dari tesco bukit tinggi and then nak pergi andalas beli topup . kakak isyah tak ade lah bawak laju mane cume lorry tu je yang bawak macam orang gilew sekejap ke sane sekejap kesini nak jew bagi penampar . dilanggar belah tempat duduk ibu isyah sebaik tak ade pape.kalau sampai ibu isyah ape-2 terjadi nahas lah orang tua tu . and then pakcik naik motor tu cakap suruh kejar kakak isyah ape lagi kejar lah lorry tu sampai dapat . tempereture isyah da naik da . rasenyye da berapi kepale isyah ny . daapattt jumpe orang gila yang bawak lorry t isyah ape lagi bukak tingkap jeritt lah suruh di berhenti dia tak nak dia kate jumpe kat balai polis. OK FINE kita jumpe kt balai polis . tibe-2 dia berhenti tepi jalan . apasal orang gila ny berhenti kate nak g balai polis . amboooii ny mesty kes takut jumpe polis baru kau takutt ekhh gilee .... '' isyah pun ape agy sound lah dia mampos kau lah kalau kene hujan daripada aku . dia minttak maaf kat ibu isyah . isyah ape agy maaf-2 kau pikir kereta ni da hancur boleh dimaafkan .brrrr ~ saborr je lahh . tungggu ayah isyah pulak datang .... haaa tengok dialog ny ---

orang gila - pakcik dekat mane ?
ayah - tuan onnderway nyy jalan nak g sane macam ane ?
orrang gila - ok . @!@#$#$#%$^&%&^
ayah - okk tunggu , saya polis
orang gila - ok (muke cuak)

lepastu dia tanye ibu isyah ayah isyah kerje polis kat mane ??
ibu isyah kate dekat @!@!#. ehhh bile mase bapak aku polis niii '' tak lame tu ayah isyah sampai perhhhh bapak aku tanye sebijik macam polis . ecehhh ~ ayah aku ni berangan-2 nak jadi polis pulak. kalau korang tengok muke orang gila tu mesti korang tergelakk . sampai disini saje ceritanye . bye-2

-terima kasih kkerana membaca-
p/s - berhati-hati dijalan raya ingat ikut peraturan jalan raya ok :)