terima kasih :)

asalammualaikum .hey cute miute ' heee . ok isyah nak popek-2 lah kalau tak nak bace tutup mata ok linggg . hari tu isyah baru ucap kan good bye cinta and now datang balik . haishh degil betul , kalau nak tahu ape isyah tulis kat good bye cinta bukak page sebelah kat situ macam-2 ada . kalau tak ada jugak pergi kat google cari ade tak GOOD BYE CINTA BY ISYAH . hehe joke jew jangan buat betoi-2 pula .. ngeeeee ~ den baru nak usha mamat kat FB tibe-2 orang yang isyah tak minat dia minat isyah .orang isyah minat ... entah '' haha .ehh paham tak kalau tak faham abaikan .ok'' name dia daniel aliff . woww ' name dia pun hampir-2 dengan EX isyah , haiseh mann .. name EX isyah aliff daniel . alaahhh just terbalik kan je lah.heeee . ok . isyah borak-2 dengan dia and then isyah nak offline dia kate WAITT . ehh mamat ny kenape pulak '' dia bagi numbor telefon . peewwiiitt ' den tak bagi nombor dia da bagi cayahh lah.heee .
butt dia comell lohh . sudah-2 lah AISYAH''malam tu isyah bosan sangat tak tahu nak mesej sape' isyah mesej lah dia . haishh segannye .heee.sebaik dia reply kalau tak reply malu den 'perhh orangnnye nmpak jew pendiam sekali cakap tak boleh berhenti .popek-2 good isyah suke orang banyak cakap .heee . da 3hari kitaorang mesej and malam tadi dia mintak kaple da lah tengah malam tyme tu isyah da nak tidur *mamai .. isyah gelak lah dia kate kenape gelak isyah kate jangan buat lawak tengah malam den nak tidur ni dia kate dia serious . HAAAA ! bye nyte . tak tahu nak cakap ape. hukhuk . isyah bukan tak terima tapi isyah still sayang EX isyah . brrr ~
ok lahh byee sayangg :)

-terima kasih kerana membaca-