terima kasih :)

KEPUTUSAN PMR :3

asalammualaikum ,
heyy readers , macam mane dengan keputusan PMR ok tak ? kalau tak ade A tapi lulus alhammdulilah tapi kalau ade E jangan putus asa ok , nanti SPM buat lha betoi-2 .hee. isyah sebenarnye tak tahu pun hari khamis tuw ambik keputusan . 2 hari sebelum ambik keputusan isyah onderway balik dari kampung tibe-2 dengar kat radio era, keputusan ambik hari khamis ni . makkkaii , nak terkencing pun ade . grrr ~ isyah mesej mmber isyah tanye betoi kew lepas dia kate betoi . borak-2 tibe-2 dia kate dia mimpi isyah dengan member yang lain dapat math E . argghhhh ~ isyah cuakk gilew . tawakal je lahhh nak buat macam mane lagi tak kan nak sujud kat kaki orang yang buat kertas tu kuwt. huh . makan tak kenyang mandi tak basah disebab kan pikir keputusan . hrrrrr ~~ esok kan harinye , pukul 10 isyah da siap nak pergi sekolah tibe-2 geng-2 isyah datang rumah nak pergi ramai-2 . KONVOI PMR . hihi . kat atas motor onderway nak pergi sekolah tangan da sejukk . isyah bayang kan kalau isyah dapat E macam mane lah reaksi family isyah . sampai je sekolah parking motor . rase tak nak turun pun ade . isyah bace doa banyak-2 dalam hati . sampai je depan cikgu , cikgu suruh beratur .. isyah nak ambik result lasttt punyeee ~ tibe-2 giliran isyah dimulakan dengan BASMALAH ''
tyme geng isyah ambik result cikgu salam diorang tapi tyme isyah cikgu geleng kepale .....
kenape pulak dengan cikgu ni rase nak terkeluar jantung ni pun ade . berdebar-2 . ARGHHHH ~
isyah selak je paper tuw isyah tengok LULUS '' isyah terus peluk cikgu ~~~ alhamdulilahh ~ math isyah pun lulus
cikgu selalu buat saya cuak kann .. sayangggg cikgu sangat-2 .heeee . nak tahu isyah dapat bape ?? secret recipe . hehehe . tahniah yang dapat 8A . tapii isyah akan usaha lagi . isyah akan buat yang terbaik SPM nanty . hihi . doa kan isyah ok , byeeee

-terima kasih kerana membaca-