terima kasih :)


hai asalammualaikum semua , cuti sekolah raye CHINA da nak habis keje sekolah masih tak siap lagi . haaaaa , ini lah ciri-2 pelajar rajinnnnnn kan.haaa angguk sikit .

heeew ~

hari ni 29.1 and esok da nak sekolah kan rasenye sekejap je cuti . huh . and tarikh nie tarikh yang paling bermakne and tak boleh dilupekan bersame dengan dia ,

kalau isyah masih still dengan dia sampai esok mungkin hubungan kitaorang cukup 2bulan ,tapi jodoh kitaorang sampai disini saje . btw isyah suke perangai dia yang peramah , baik hati and penyanyang . first tyme isyah dapat pakwe yang pemalu .

hehehe . yeahhh '' yang paling isyah tak boleh lupekan tyme isyah jumpe dia isyah terpijak tisu and tisu tu melekat kat kasut isyah.ngeeee ~ tyme tu malu gilew sampaikan kawan dia tegur yang tisu tu melekat kat kaki isyah . huh . yang paling isyah suke dekat dia . dia ade lesung pipit .heee COMEYL ^^

hmm , tyme isyah balik dari jumpe MR M isyah kene demam panas . dia lah yang selalu ade disisi isyah ambikberat pasal isyah . setiap malam and setiap pagi dia call isyah tapi isyah cakap isyah tak nak angkat sebab suare isyah da macam SINGA .

tapi malam tady isyah dapat dengar suare dia kali terakhir . munkin lepas nie da tak kuwt . hmm . ehh ,

orang kate jodoh dan pertemuan semua ditentu kan oleh ALLAH kita hanye mampu merancang je kan . bukan itu je, ajal dan maut pun ditentukan oleh ALLAH :)

byee ..



-terima kasih kerana membaca-