terima kasih :)

HACKED !!!

asalammualaikum ...

okk harii nie isyah BADMODE gilewwwww !! sebab FB isyah hacked '' VAVI gilewww manusia mane entah tibe2 nak hacked orang . isyah nak bagi tahu korang kalau ade orang suruh LIKE kat FB
jangan lah sesekali korang LIKE . berbahaye gilew . nanti jadi macam isyah nie . HUH !!!
mule2 ade kakak nie suruh like 1 PAGE nie. isyah pun like lahh sebab kak nie ok lah jgak tengok muke macam baik . dengan seikhlas ikhlasnye isyah pun bongok LIKE jelah . 5minit KEMUDIAN ''
tyme isyah unlne tibe2 FB tu suruh isyah masuk kan EMAIL AND PASS . isyah pun masuk kan lah. hmmm ..
terus tak bolehh unline balik ... isyah pun tekan je lah pape yang ade kat situ ,isyah tukar semua PASS AND EMAIL YM isyah. mule2 boleh bukak FBnye lepas tuw tak boleh ,sebab manusia yang curi FB isyah tukar PASS FB isyah ... tyme isyah dapat bukak isyah nampak orang yang gune FB isyah IM semua orang suruh LIKE PAGE yang isyah kene nieee ..... tapii yang paling isyah BENGANG boleh jadi BANGANG !! dia panggil semua orang SAYANG !!!  nimang WTF lolll !!!
iisyahhh menanngis sebab dalam FB isyah nie banyak gambar yang tak pakai tudung tapi ALBUM tuw isyah private orang yang unlne Fb isyah tuw jew yang boleh tengokk !!! hmmm.. sekarang isyah tengah mintak TOLONG abang senior suruh betol kan FB tuw supaye dapat balikkk . hmmm ... mintak2 dapat balikkk loll .. bagi pendapata korang ape perlu isyah buattt ??? PLEASEEE  :(


p/s : berhati-hati lah anda , berfikir dulu sebelum membuat keputusan