terima kasih :)

aku sentiase rindu kau :')

Asalammualaikumm

heyy . lame gilew isyah tak update blog . berhabukk lahh fuhfuhh. hehe . Alhamdulilah isyah diberi peluang untuk bernafas dan dipanjang kan umur . Umur isyah sekarang da lame masuk 16 bukan 15 agy so aisyah kau kene matang sikit jangan asyik nak main game BARBIE je, haha *  kantoiii
Birthday isyah pun da lame lepas setiap tahun mesti isyah sambut birthday tanpe si diaa .
si dia maksud isyah KEMBAR isyah . baru isyah sedar dah 16 tahun kembar isyah meninggal kan isyah dari lahir lagi .Dari kecik sampai isyah da tinggi lampai ni isyah tak pernah tengok muke dia, isyah tak pernah rase ade kembar , isyah tak pernah sentuh di sekali pun sebab mase isyah lahir dia lemass dalam perut ibu isyah dan terus meninggal dunia.mungkin ALLAH sayang dia dan beri isyah peluang untuk menjejak kaki di bumi ni. isyah bersyukur sangat sangat sangtt. kalau dia masih hidup sampai sekarang mezti best kan . pergi sekolah same same , pakai baju same , pergi shooping pun same same and pakwe pun same. hehe. gurau gurau jew . pakwe tak boleh same kang berebut pulakk .. heee . isyah sentiase rindu dia . kadang2 isyah jeles and tambah sedeyh tengok orang kembar jalan same2 . wowww nampak comell jew kan . nak buat macam mane ALLAH sayang kan dia .mungkin allah bagi isyah peluang untuk hidup bersama keluarga isyah .Setiap kali birthday isyah . Isyah akan Bangun dari tidur isyah terus sebut happy bezday untuk diri isyah and untuk si kembar isyah . mungkin dia tunggu isyah dekat sane kaann :)
INSYAALLAH ..
okkk lahhhh sampai disini saje cerita isyahhh . byebyebye

AL-FATIHAH UNUTUK KEMBAR ISYAH :')

SITI AISYAH - isyah
SITI FATIMAH - kembar 


p/s : terima kasih kerana sudi membaca :*