terima kasih :)

posingposingposing :)

asalammualaikum ..


heeyy . haaa , ape korang tengok-2 ?? heeee . ehem-2 kenape isyahletak gambar nie kan sebab isyah nak bagi tahu kan yang isyah nampak GEMUK kan !! kan kan ?? haaa.angguk sikit . hukhuk . sebernanye hari nie member isyah suruh aku jadi model belakang rumah dia . agegege ~ nie gambar yang pertama kitaorang ambik kat belakang rumah dia. tengok lah muke isyah diaorang makeup kan , bedak 3inci '' sebaik diaorang tak pakai kan blusher kalau tak muke isyah jadi badut kuwt . ngeeee ~ rimas rimas .isyah nampak gemuk disebab kan baju yang isyah pakai tuw. (nak salah kan baju pulak) hehe . isyah pun tak tahu isyah posing ape. diaorang suruh isyah peluk pokok isyah pun peluk pokok lolss .heeee . serious'' kaku semua badan isyah yang isyah tahu posing tegak macam orang tengah nyanyikan lagu NEGARA KU ''

selepas 3jam berlalu isyah tengok gambar isyah balikk . hammmpehhh kurus keringg jew yang isyah nampak . gaya menongggeng pun. heee BERGURAU sahaje . kalau na tengok lagi gambarnye add budak yang shoot gambar aden nie ( HAJAR FAZLIN )

maaff lahh kalau tak lawa kitaorang baru belajar and maaf kalau MODELnye posing simple .

sekian terima kasihh .

asalammualaikummmm :D