terima kasih :)

webcame bersame makcikgua ♥


asalammualaikummmmmmm ...
Hari nie isyah nak story moryy dekat blog nie . firstly isyah nak memperkenal kan makcikgua.
dia duduk jauhhhh sangatttt sangatt dekat PD jeee . 
aktivity nie tyme cuti sekolahh hari tuw setiap kali kitaorang bosan macam nie lah jadinye aku tengok muke dia , dia tengok muke aku. hahha. tak bosan ke asyik tengok muke dia ?? tidakk ! sebab kitaorng jarang bertemu bak kate najwa latif bertemu di muka buku tapi kami bertemu di SKYPE -.-''
comeyyyll kan dia macam isyah lahh *muntah darah*
hehehhehehe . cube tengokk tudung kitaorang sameee kan kan kan '' 
bak kate makcik isyah kitaorang tak boleh rengang macam ..... *segan nak cakap
haha . tapii kitaorang rapat dari kecik agy dulu tyme kecik kecik isyah main barbie doll dia main BATMAN 
ganass kan diaa. *gurau je jangan marah :p

 makcik kau posing apee? kesian aku syokk sendiri :3

 comelll kan kitaorang *kenyitmate*
 Tergode tak tergode tak ??? hahaha ape macam bertambah comelll tak muke kamii ?
hahahha macam sdgsjhdgsugds !! ya allah comellnye cousin aku *ikhlas + perli
btw terima kasih kerana melayan perangai cousin kau yang agak tuttttttt . bybye MUAHHHHH !!! ilobeu