terima kasih :)

First Date :*

heyy Asalammualaikummm

Hariiii ni isyah happy sangat sangatttt sangattt sangattttttttttttttttt *goyang bontot*
Sebab isyah dapat jumpe dia hari nie. warne baju kami same kan kann ??PUTIH. heee .sebenarnye kitaorang tak janji pun nak pakai baju warne same.Tapii isyah suke dia pakai baju kemaje tu , nampak dia bertambah HANDSOME boy kan kann. haha * tangan ke dada mate juling



Handsome kan dia, Kacak kan dia, Lawa kan dia, ok cukup lahh sampai disitu saya memuji awak.haha. *koyak seluar kang

Jangan rembat Jangan curi Jangan copik dia dari saya.ok
Kalau awok rembat,copik,curi dia ! saya toyoh muke awak dengan berus jamban *angkat kening 12inci


Dia menanggis sebab isyah buli  dia . isyah suke siku perut dia, isyah suke cubit dia,
haha. Kejammm gilaa minahh niieee -.-''

ILOVEU