terima kasih :)

8.12.2012 :*



Assalammualaikumm ,
Heyy korangg , Cuti sekolah korang buat ape? Mesti kerja kan kan *angkat kening*
Isyah pun kerje jugak isyah kerje gosok baju gosok baju gosok baju dekat kedai DOBI . heeeew 
Dapat gaji isyah HANG . hehe sebab tu lah kerje nak cari duit kalau duduk rumah ONLINE je .
Bosannn doee !! 
Haaa nampak tak minah comeyy dekat atas tu , Hahaha bapakk perasannn *muntah*
Isyah bersama si dia yang perasan KOREA dan bersama ABANG  AWAN NANO NANO NANOK,
hehehehe ..........
Isyah hang 8.12.2012 .Itu lah kali terakhir isyah hang dan jumpe dia , Huhhh *sedih*
Isyah dengan dia da masuk 8bulan .Alhamdulilah dia lah lelaki yang pertama sampai 8bulan Tambah lagi 2 da masuk 1tahun insyaallah . Hehe . Hari tu hari paling HAPPY bagi isyah lepasni , Isyah da nak SPM dia pulak masuk PLKN jarang lah jumpe . So sekarang jumpe lah banyak kali sampai muak , Dia pandang muke isyah , Isyah pandang muke dia. Hahaha. Ehemm comeyy tak isyah buat mukee , Hahaha Sila campak selipar toilet :3


Haaaa ... jangan ingat isyah hang dengan Mamat tu je , Awekss duaorang ni pun same , 
yang comeyy loteh tu kakak aina , comeyy kann , ILOVEU :*
yang baju hijau tu pulak YUNA's . Hehehe . name dia liyana macam yuna kan comeyyy sangattt .


pelikk budak duaorang ni , isyah pun tak tahu diaorang buat ape ,
Hahaha , isyah yang berdiri sebelah diaorang ni pun da boleh jadi gila --''


Ape macam abang macho macho nie , Hehe , Diaorang sporting walaupun umur kami berbeza , Heeee 


Alaaaa da nak balikk daaa ,Time ni tunggu monorail yang 2 sebab yang 1 penuh gileeeeee , so sementare tunggu tu kita snap gambar dulu , Ehhh ahhhh ' nampak tak aweks yang buat PEACE tu , dia tu kawan baru isyah , Isyah first time hang dengan diaorang ni ... Tapii haaaa cenggini (Y)
hahaha diaorag sporting bangatttttt . heheee . ok lahhh sampai disini je cerita isyahh . Byeeee :*

ILOVEU Muhammad Nur Faisal :*